27.03.2017

Vantaan Energia Sähköverkot Oy digitalisoi prosessejaan

Vantaan Energia Sähköverkot Oy on päättänyt digitalisoida nykyistä kenttäpalveluprosessiaan ja selkeyttää kenttätehtävienhallintaansa.

 

Digitalisoinnin tavoitteena on parantaa sisäistä viestintää, tapahtumien - ja mittalaitteiden kenttätehtävien hallintaa, joiden avulla lisätään toiminnan tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja seurantaa.


Osana hanketta Vantaan Energia Sähköverkot Oy ja Polarmit Oy ovat sopineet Mitello -palvelun käyttämisestä yrityksen mobiiliin kenttätehtävien hallintaan.

27.02.2017

Ajantasaiset verkostokaaviot puhelimeen tai tablettiin - myös offline-tilassa

Tarjoamme nyt osana Mitello-palvelua mahdollisuuden ladata verkostokaaviot mobiililaitteisiin.


Uusi sovelluksemme mahdollistaa verkostokaavioiden ja verkoston osien hakemisen, selaamisen ja tietojen katselun myös ilman verkkoyhteyttä. Taustakarttoina toimivat erittäin tarkat kartat ja ilmakuvat.


Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa oululainen AccelBit Oy, jolla on pitkäaikainen kokemus karttapohjaisten mobiilisovellusten toteutuksista.

20.01.2017

Asiakaskokemuksia Polarmitin palveluista

Rovakaira, Porvoon Sähköverkko ja Naantalin energia hyödyntävät Polarmitin palveluja. Alla olevista asiakascaseista voit lukea asiakkaiden kokemuksia ja kuinka Polarmitin tarjoamat palvelut auttavat yhtiöiden liiketoimintaa.

 

Mitello: Case Porvoon Sähköverkko
Mitello tehostaa Porvoon sähköverkon toimintaa ja työskentelyä

 

Mitello: Case Rovakaira
Monikäyttöinen Mitello auttaa niin asentajia kuin asiakaspalvelijoitakin

 

Energiamittausten tarkistus: Case Naantalin Energia
Polarmitin tekemät mittauslaitteistojen tarkastukset tuottavat oikeudenmukaiset sähkölaskut