10.09.2018

POLARMIT ETSII ASIANTUNTIJAA ENERGIANMITTAUSLAITTEIDEN ASENNUS- JA TARKASTUSTEHTÄVIIN

Etsimme oma-aloitteista ammattilaista vaativiin energianmittauslaitteiden asennus- ja tarkastustehtäviin. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea. Tehtäviin kuuluu mm. sähköasemien ja suurkuluttajien epäsuorien sähkömittareiden asennukset ja tarkkuuden varmistukset. Sopiva koulutus on esimerkiksi asentaja, teknikko tai insinööri.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä: Jukka Heikinheimo p. 044-3252323 tai jukka.heikinheimo [at] polarmit.fi.

04.04.2018

Polarmit tarkastaa Rovakaira Oy:n keskijänniteverkon helikopterilla

Lennoilla suoritetaan koko 20kV:n ilmajohtoverkon kuntotarkastukset Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

 

Tarkastukset toteutetaan yhteistyössä GridJet Oy:n kanssa ja ne valmistuvat huhtikuun puoleen väliin mennessä.

19.03.2018

GridJet ja Polarmit tarjoavat yhdessä asiakkailleen sähköverkkojen lentotarkastuksia

GridJet tuottaa lennot ja Polarmit vastaa puolestaan Mitello-järjestelmän avulla tarkastusdatan keräämisestä sekä toimittamisesta asiakkaalle. Käytännössä tarkastusten avulla pyritään paikantamaan sähkön jakelu- tai siirtoverkkojen vikoja.

- Yhdessä voimme tarjota lentotarkastukset kokonaispalveluna. Se vapauttaa asiakkaan resursseja muuhun työhön ja lopputuloksena asiakas saa selkeän sekä helppolukuisen raportin sähköverkon kunnosta, kertoo GridJetin yrittäjä Pekka Ristolainen.

- Jos verkosta löytyy lennon aikana jokin välittömiä kunnossapitotoimenpiteitä vaativa vika, niin tieto tästä viasta ja sen sijainnista voidaan välittää asiakkaalle heti havaintohetkellä. Tämä vähentää hallitsemattomien sähkökatkojen määrää, Ristolainen painottaa.