19.10.2017

POLARMIT ETSII ASIANTUNTIJAA ENERGIANMITTAUSLAITTEIDEN ASENNUS- JA TARKASTUSTEHTÄVIIN

Etsimme oma-aloitteista ammattilaista vaativiin energianmittauslaitteiden asennus- tarkastustehtäviin. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea. Tehtäviin kuuluu mm. sähköasemien ja suurkuluttajien epäsuorien sähkömittareiden asennukset ja tarkkuuden varmistukset. Sopiva koulutus on esimerkiksi asentaja, teknikko tai insinööri.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, ota yhteyttä: Jukka Heikinheimo p. 044-3252323 tai jukka.heikinheimo@polarmit.fi.

18.10.2017

Tornionlaakson Sähköllä Mitello mittariverkon ylläpidon työkaluna

Tornionlaakson Sähköllä on käytössään Polarmitin Mitello-palvelu, jonka avulla yhtiön on mahdollista muun muassa tarkkailla koko jakeluverkkoaan ja sen eri osia. Tämä uusi ominaisuus helpottaa esimerkiksi vikatilanteiden hoitoa ja mahdollisten isompien häiriöiden havaitsemista.

 

– Kaikki komponentit ovat näkyvissä alkulähteestä aina asiakkaan mittarille asti. Odotamme, että se helpottaa niiden asentajien työtä, jotka painivat vika-asioiden kanssa, kertoo Tornionlaakson Sähköllä käyttöinsinöörinä toimiva Jouni Koskenniemi.

 

– Yksi Mitellon tärkeimmistä ominaisuuksista on mielestäni uuteen ja vanhaan radiotekniikkaan perustuvan mittariverkon ylläpitäminen. Mitellon avulla asentaja voi tarkistaa, minkä verkon alueella korjauksen tai uuden kohteen mittari on. Näin uuden tekniikan verkon ylösajo ja vanhan tekniikan verkon alasajo tapahtuvat hallitusti, Koskenniemi kiteyttää.

04.10.2017

SSEP ja Polarmit yhteistyöhön jakeluverkon kuntotarkastuksissa

SSEP Finland Oy ja Polarmit ovat tehneet yhteistyötä kehittäen sovelluskokonaisuutta jakeluverkkoyhtiöiden omaisuuden hallintaan. SSEP Finland Oy on tarjonnut Polarmitille sähköteknisen osaamisensa sähköverkkojen kuntotarkastuksissa.

 

- Me olemme kouluttaneet henkilöstön ja hoitaneet työnjohdon sekä tarkastusten raportoinnin asiakkaalle. Loppuasiakas on saanut ostettua tämän palvelun todella helposti yhden luukun periaatteella, kertoo SSEP Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Alhainen.

 

- Asiakas saa lopputuloksena arvokasta tietoa verkon kunnosta, jonka avulla he pystyvät mitoittamaan tulevaisuuden investointejaan sekä ylläpitämään verkon käyttövarmuutta. On ollut hieno nähdä, että kun eri osaamisalueiden toimijat yhdistävät voimansa, niin syntyy jotain uutta, josta hyötyy koko verkostoala, Alhainen kuvailee.