30.09.2019

FINGRID JA POLARMIT SOPIVAT ENERGIAMITTAUKSIEN KUNNOSSAPIDOSTA

Polarmit on tehnyt kunnossapitosopimuksen Fingrid Oyj:n kanssa.

 

Sopimukseen kuuluu kantaverkon sähköenergiamittausten tarkastus- ja kunnossapitotyöt Lounais-Suomen, Länsi-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kunnossapitokohteet ovat 20 - 400 kV jännitetasoilla, ja ne sijaitsevat Fingridin ja kantaverkkoon liittyneiden asiakkaiden sähköasemilla ja voimalaitoksilla. Palvelusopimus kattaa vuodet 2020 – 2022 ja näiden lisäksi sopimusta on mahdollista jatkaa yhdellä optiovuodella.

24.05.2019

Aidon ostaa Mitello-liiketoiminnan Polarmit Oy:ltä

Polarmit Oy on myynyt jakeluverkkoyhtiöiden mittaustoiminnan ja verkon kunnossapidon tukeen tarkoitetun Mitello-liiketoiminnan Aidon Oy:lle. Aidonin strategiana on tuottaa ja kehittää älykästä teknologiaa ja palveluja jakeluverkkoyhtiöiden digitalisaatioprosessien ja älyverkkokehityksen tueksi. Mitello laajentaa ja vahvistaa Aidonin palvelutarjontaa mm. etäluentajärjestelmien ja jakeluverkon kunnossapitoon ja hallintaan liittyviin kenttätyökalujen osalta.

 

Kaupan myötä Mitello-asiakassopimukset sekä Mitello-palvelun tuotanto ja tuki siirtyvät Aidonin vastuulle. Mitellon jatkokehitys yhdistyy osaksi Aidonin tuotekehitystä, mikä luo asiakkaille vahvaa synergiaetua ja tuottaa jatkossa aiempaa monipuolisempia ja integroidumpia palveluja. Polarmit Oy:n toimitusjohtaja Jukka Heikinheimo jatkaa Mitellon asiakkuudenhoitoon ja tukeen liittyvissä tehtävissä työskennellen Aidonin palvelutiimissä. Polarmit Oy:n muu liiketoiminta jatkuu ennallaan.

 

Lataa täysi tiedote tästä >>

15.03.2019

Polarmit tarkastaa Rovakaira Oy:n keskijänniteverkon helikopterilla

Lennoilla suoritetaan koko 20kV:n ilmajohtoverkon kuntotarkastukset Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

 

Tarkastukset toteutetaan yhteistyössä GridJet Oy:n kanssa ja ne valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä.