Ajankohtaista

12.09.2017

Rovakaira sähköisti palvelujaan Mitellon avulla

Lapin suurin jakeluverkkoyhtiö Rovakaira Oy käyttää Polarmitin Mitello-palvelua. Yksi Rovakairan käyttämistä Mitellon ominaisuuksista on se, että asiakkaat voivat jättää Mitellon avulla sähköisen palvelupyynnön tai vikailmoituksen suoraan Rovakairan verkkosivuille, josta se kulkeutuu automaattisesti työnohjaukseen.

 

- Käsittelemme vikailmoitukset ja tarpeen mukaan tilaamme työn urakoitsijalta Mitellon avulla, kiteyttää käyttöinsinööri Aleksi Sarajärvi.

 

- Suurin Mitellosta saamamme hyöty on prosessin automatisointi. Ihmistyötä on jäänyt pois, ja tieto kulkee nyt pöydältä toiselle sähköisesti. Myös tiedon tarkkuus on paljon parempaa, kun asiat eivät ole ihmisen muistin varassa tai paperilapulla, kuvailee verkkopäällikkö Marko Haaranen.

 

Lue lisää Mitellosta

27.03.2017

Vantaan Energia Sähköverkot Oy digitalisoi prosessejaan

Vantaan Energia Sähköverkot Oy on päättänyt digitalisoida nykyistä kenttäpalveluprosessiaan ja selkeyttää kenttätehtävienhallintaansa.

 

Digitalisoinnin tavoitteena on parantaa sisäistä viestintää, tapahtumien - ja mittalaitteiden kenttätehtävien hallintaa, joiden avulla lisätään toiminnan tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja seurantaa.


Osana hanketta Vantaan Energia Sähköverkot Oy ja Polarmit Oy ovat sopineet Mitello -palvelun käyttämisestä yrityksen mobiiliin kenttätehtävien hallintaan.

27.02.2017

Ajantasaiset verkostokaaviot puhelimeen tai tablettiin - myös offline-tilassa

Tarjoamme nyt osana Mitello-palvelua mahdollisuuden ladata verkostokaaviot mobiililaitteisiin.


Uusi sovelluksemme mahdollistaa verkostokaavioiden ja verkoston osien hakemisen, selaamisen ja tietojen katselun myös ilman verkkoyhteyttä. Taustakarttoina toimivat erittäin tarkat kartat ja ilmakuvat.


Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaa oululainen AccelBit Oy, jolla on pitkäaikainen kokemus karttapohjaisten mobiilisovellusten toteutuksista.

20.01.2017

Asiakaskokemuksia Polarmitin palveluista

Rovakaira, Porvoon Sähköverkko ja Naantalin energia hyödyntävät Polarmitin palveluja. Alla olevista asiakascaseista voit lukea asiakkaiden kokemuksia ja kuinka Polarmitin tarjoamat palvelut auttavat yhtiöiden liiketoimintaa.

 

Mitello: Case Porvoon Sähköverkko
Mitello tehostaa Porvoon sähköverkon toimintaa ja työskentelyä

 

Mitello: Case Rovakaira
Monikäyttöinen Mitello auttaa niin asentajia kuin asiakaspalvelijoitakin

 

Energiamittausten tarkistus: Case Naantalin Energia
Polarmitin tekemät mittauslaitteistojen tarkastukset tuottavat oikeudenmukaiset sähkölaskut

18.05.2016

ÄLYKKÄÄT SÄHKÖMITTARIT HÄLYTTÄVÄT JAKELUHÄIRIÖISTÄ

Osana älykkään sähköverkon kehitystä Keravan Energia Oy hyödyntää sähkömittareiden verkonvalvontaominaisuuksia.


Nykyaikaiset mittarit reagoivat sähkön laadun poikkeamiin ja tieto pienjänniteverkon jakeluhäiriöistä saadaan entistä helpommin verkonhaltijalle.


Polarmit Oy:n tarjoaman Mitello -palvelun avulla vikapaikat saadaan helposti paikallistettua, joka lyhentää jakelunkeskeytysten kestoa.