Ajankohtaista

21.10.2008

Uusi laite kenttätarkastuksiin

Sveitsiläinen MTE AG toimitti Polarmitille jälleen uuden kannettavan mittarintarkastuslaitteen.

 

Pienen kokonsa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta PWS 3.3 soveltuu erityisen hyvin jakeluverkkojen epäsuorien energianmittauslaitteistojen kenttätarkastuksiin. Esimerkiksi virtamuuntajien muuntosuhde ja taakkamittaukset voidaan tehdä entistäkin tarkemmin ja tehokkaammin.

 

"Uuden laitteen ansiosta tarkastuspaikalla tehtävien tarkastusrutiinien läpivienti on entistäkin nopeampaa. Esimerkiksi pätö- ja loismittauksen tarkastus voidaan suorittaa nyt yhtä aikaa. Myös laitteiston keveys ja kompakti koko helpottaa työskentelyä", vakuuttaa Antti Mäntylä Polarmitista.

 

PWS3.3-tarkastuslaitteen tarkkuus on 0,05% ja siinä on myös varsin laajat sähkön laadun mittausominaisuudet. Se on ainoa Suomessa.

10.10.2008

KEMIRAN OULUN TEHTAAN ENERGIANKULUTUSTIEDOT KERÄTÄÄN AUTOMAATTISESTI

Polarmit toteutti Kemira Oyj:n Oulun tehtaan energianmittaustiedon keruun automatisointihankkeen.

 

Laajan tehdasalueen lähes sadan mittauspisteen energiankulutustiedot saadaan nyt reaaliaikaisesti ja helposti suoraan palveluntarjojan web-palvelusta. Tarkkaa mittaustietoa tarvitaan eri osastojen ja tuotelinjojen energiankulutuksen seurantaan. Polarmit vastasi projektissa kokonaisuuden suunnittelusta ja toimitti mittaus- ja tiedonkeruulaitteet asennuksineen. Mittareiden kaukoluennan ja web-raportoinnin tuottaa Empower Oy.

 

15.05.2008

Finavia hyödynsi Polarmitin osaamista energianmittausten laadun arvioinnissa

Finavia hyödynsi Polarmitin osaamista energianmittausten laadun arvioinnissa

Osana laadun hallintaa Ilmailulaitos Finavia Energia ja Vesi hyödynsi Polarmit Oy:n osaamista energianmittausten laadun arvioinnissa Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Finavialla on Helsinki-Vantaan lentokentän alueella noin 600 sähkömittausta, joiden mittausprosessi käytiin läpi Polarmit Oy:n avulla. Selvityksessä arvioitiin energianmittaustoimintaa kokonaisuutena aina mittalaitesuunnittelusta asiakkaalle lähtevään energialaskuun.

Lopputuloksena mm. tarkennettiin suunnittelun ja mittaroinnin ohjeistusta, mittausten oikeellisuuden valvontaa sekä saatiin kuva nykyisten mittauslaitteistojen kunnosta ja tarkkuudesta.

Lisätietoja: Finavia / Erkki Yrjölä, energiapäällikkö puh. 09 - 8277 3550

13.05.2008

Uudet verkkosivut

Kehitimme kevään aikana asiakkaitamme entistä paremmin palvelevat verkkosivut, joilla palvelukokonaisuudet on kuvattu entistä tarkemmin ja runsaasti lisää alan informaatiota on lisätty yleisesti palvelemaan asiasta kiinnostuneita. Verkkosivujen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen kiinnitettiin projektissa erityistä huomiota ja jonkin verran visuaalista ulkoasua virkistettiin lisäkuvin ja kirkkaammin värein. Käytännön työn toteutti oululainen Konffa Oy.

05.05.2008

Mittaukset kunnossa Nurmijärvellä

"Saimme Polarmitin tarkastuspalvelun avulla paljon tärkeää tietoa merkittävien asiakkaittemme sähkönmittauslaitteistojen luotettavuudesta." kertoo Pekka Koponen Nurmijärven Sähkö Oy:stä. Polarmit toimi ulkopuolisena tarkastajana projektissa, jossa käytiin läpi merkittävimpien sähkönkäyttäjien koko mittausketju.