Ajankohtaista

14.06.2021

POLARMIT TÄYDENSI MITTARINTARKASTUSLAITTEISTOAAN

Kuva: PWS 3.3. (mte.ch)
Kuva: PWS 3.3. (mte.ch)

 

 

Toimintamme laajentuessa olemme hankkineet uusia kannettavia mittarintarkastuslaitteita lisävarusteineen, joita hyödynnämme kentällä vertailumittausten suorittamisessa. Tarkastettavaa mittaria verrataan mittarintarkastuslaiteeseen. Sveitsiläisen Meter Test Equipment AG:n toimittamien PWS 3.3 -laitteen mittaustarkkuus on 0,05 %.

Kalibroimme laitteemme vuosittain VTT Mikesin kalibrointipalvelussa tai vastaavassa palvelussa. Säännöllisen laitteiden kalibroinnin lisäksi palvelumme korkean laadun takaavat pitkä käyttökokemus mittarintarkastuslaitteista sekä mittausasiantuntijoidemme osaaminen.

 

11.06.2021

IIRO KASKISUO LIITTYI POLARMITIN MITTAUSASIANTUNTIJOIDEN JOUKKOON

Polarmitissa on aloittanut kesäkuun alussa uusi työntekijä. Mittausasiantuntija Iiro Kaskisuo on toiminut aikaisemmin Carunan verkkopalveluasiantuntijan tehtävissä. Polarmitissa hänen tehtäviinsä kuuluvat energianmittauslaitteiden kenttätarkastukset.

 

Iiroon ja muihin asiantuntijoihimme saat yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

07.05.2021

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY: "TEHOKASTA, TARKKAA JA AMMATTITAITOISTA"

Pyysimme asiakkailtamme palautetta tarkastuspalveluistamme ja siitä, miksi he päätyivät tarkastuksen teettämiseen. Kolme neljästä Polarmitin asiakkaasta teettää tarkastuksen, koska he ovat tunnistaneet mittauksen epävarmuustekijät ja haluavat varmistua mittausten oikeellisuudesta. Osalla tarkastukseen ryhdytään yrityksen oman laatujärjestelmän perusteella tai asiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä.

 

Polarmitin tarkastuspalvelut saavat asiakkailta kiitosta selkeydestä ja ammattitaitoisuudesta sekä siitä, että ne vastaavat asiakkaan konkreettisiin tarpeisiin. Havainnot ja löydettyjen virheiden määrä vastasivat pääasiassa asiakkaiden odotuksia, mutta tarkastukset tuottivat kuitenkin arvokasta tietoa. Kuten eräs asiakas totesi: "mittausvirheitä oli vähemmän kuin odotin, mutta pikkuvirheitä enemmän kuin odotin."

 

Tarkastuspalvelut todettiin kaiken kaikkiaan erittäin tarpeellisiksi ja neljä viidestä tietää varmuudella, että tarkastustoimintaa tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa. Muilla päätöstä jatkosta ei ole vielä tehty, mutta asia on harkinnassa.

 

Asiakkaamme suosittelevat meitä myös kollegoille (NPS 91) ja tämä on meille tärkeä viesti. Kiitos hyvästä yhteistyöstä asiakkaillemme. Tästä on hyvä jatkaa.

 

29.04.2021

MIELENRAUHAA ENERGIANMITTAUSLAITTEISTON TARKASTUKSELLA

Kuopion Sähköverkko Oy on käyttänyt Polarmitin energianmittauksen tarkastuspalveluja suurimpien sähkönkäyttäjien laskutusmittaustarkkuuden varmistamiseksi. Lisäksi muutamien pienasiakkaiden pyynnöstä on tehty vastaavia tarkastuksia. Aiemmin energianmittauksen tarkastukset on heillä tehty omin voimin, mutta kollegojen suositusten perusteella he päätyivät teettämään tarkastukset Polarmitilla. Ulkopuolinen tarkastuksen tekijänä on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi, johon myös Kuopion Sähköverkon asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tarkastuksen avulla löytyneitä virheitä on ollut mutkatonta käsitellä asiakkaiden kanssa, kun tätä koskeva tieto on ulkopuolisen tuottamaa.

 

Harri Korhonen Kuopion Sähköverkko Oy:sta toteaa, että energianmittauksen tarkastuksen avulla he saivat tarvitsemansa tiedon energianmittauksen toimivuudesta ja mahdollisista virheistä. Yllätyksenä tuli se, kuinka nopeasti tarkastuspalvelu maksoi itsensä takaisin. Jatkossa he aikovat tarkastuttaa valitut kohteet säännöllisesti. Lisäksi he aikovat tarkastuttaa myös kaikki uudiskohteet, jotta mahdollisiin energianmittauksen virheisiin pystytään tarttumaan heti. Harri Korhonen suosittelee Polarmitin palveluja lämpimästi varmistamaan oman ja asiakkaiden mielenrauhan.

 

12.05.2020

POLARMIT TARKASTAA CARUNAN MITTAREITA KENTÄLLÄ

Polarmit on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Carunan kanssa ja tarkastanut Carunan sähköverkkoon asennettujen sähkömittareiden kuntoa ja toimivuutta.

 

Mittaritarkastuksia tehdään Carunan jakelu- ja alueverkossa (0,4 ja 20 kV) epäsuorille sähkömittareille. Carunalla on noin 17 000 epäsuoraa sähkömittaria ja vuonna 2020 tarkastuksia tehdään noin 500. Mittaritarkastuksista on tehty viiden vuoden suunnitelma ja tarkastuksen järjestys on valittu vuosikulutuksen mukaan suurimmasta alkaen.

 

Lisätietoja Caruna Oy / Lars Blomkvist.