16.08.2019

POLARMIT ETSII ASIANTUNTIJAA ENERGIANMITTAUSLAITTEIDEN ASENNUS- JA TARKASTUSTEHTÄVIIN

Tehtäviin kuuluu sähköverkkoyhtiöiden suurkuluttaja-asiakkaiden 0,4 - 110 kV mittauslaitteistojen (mittamuuntajat ja mittarit) asennus-, korjaus- ja tarkastustehtävät sähkönkäyttäjien tiloissa. Tehtävien hoito edellyttää hakijalta joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme jatkuvaa matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakemamme sähköalan ammattilaisen koulutus on esimerkiksi sähköinsinöörin tai sähköteknikon tutkinto. Annamme tehtävää varten kunnollisen perehdytyksen ja tuen.

 

Lataa tarkempi työpaikkakuvaus tästä >>


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 6.9.2019 mennessä.


Lisätietoja:
Polarmit Oy, Jukka Heikinheimo
p. 044 3252323 / jukka.heikinheimo@polarmit.fi

24.05.2019

Aidon ostaa Mitello-liiketoiminnan Polarmit Oy:ltä

Polarmit Oy on myynyt jakeluverkkoyhtiöiden mittaustoiminnan ja verkon kunnossapidon tukeen tarkoitetun Mitello-liiketoiminnan Aidon Oy:lle. Aidonin strategiana on tuottaa ja kehittää älykästä teknologiaa ja palveluja jakeluverkkoyhtiöiden digitalisaatioprosessien ja älyverkkokehityksen tueksi. Mitello laajentaa ja vahvistaa Aidonin palvelutarjontaa mm. etäluentajärjestelmien ja jakeluverkon kunnossapitoon ja hallintaan liittyviin kenttätyökalujen osalta.

 

Kaupan myötä Mitello-asiakassopimukset sekä Mitello-palvelun tuotanto ja tuki siirtyvät Aidonin vastuulle. Mitellon jatkokehitys yhdistyy osaksi Aidonin tuotekehitystä, mikä luo asiakkaille vahvaa synergiaetua ja tuottaa jatkossa aiempaa monipuolisempia ja integroidumpia palveluja. Polarmit Oy:n toimitusjohtaja Jukka Heikinheimo jatkaa Mitellon asiakkuudenhoitoon ja tukeen liittyvissä tehtävissä työskennellen Aidonin palvelutiimissä. Polarmit Oy:n muu liiketoiminta jatkuu ennallaan.

 

Lataa täysi tiedote tästä >>

15.03.2019

Polarmit tarkastaa Rovakaira Oy:n keskijänniteverkon helikopterilla

Lennoilla suoritetaan koko 20kV:n ilmajohtoverkon kuntotarkastukset Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

 

Tarkastukset toteutetaan yhteistyössä GridJet Oy:n kanssa ja ne valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä.