Helikopteritarkastukset

Helikopteritarkastus on nopea ja kustannustehokas tapa sähköverkoston kuntotarkastuksiin.

 

Polarmit Oy ja GridJet Oy ovat yhteistyössä kehittäneet lentotarkastusjärjestelmän, jolla lentotarkastusten aikana kerätty havaintotieto saadaan tarkasti ja nopeasti siirrettyä sähköyhtiöiden käyttöön. Lennon aikana kerätyt havainnot välitetään suoraan Mitello -järjestelmään jatkotoimenpiteitä varten.

 

Havaituista poikkeamista raportoidaan reaaliaikaisesti mm. havainnon kuvaus, kiireellisyys ja korjaukseen tarvittavat resurssit.

 

Verkkopohjaisen järjestelmän käyttö lentotarkastusten aikana tehtyjen havaintojen katseluun, niiden käsittelyyn tai kuittaamiseen käsitellyksi eivät edellytä erillisiä päätelaitteille asennettavia sovelluksia, vaan ainoastaan Internet-yhteydellä varustetun tietokoneen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä käyttäjätunnukset Mitelloon.

 

Havaittujen poikkeamien korjaaminen ja työnohjaus on helppo tehdä Mitellon selkeän käyttöliittymänsä ansiosta. Sen grafiikka, karttapohjat, symboliikka ja tekstit ovat jopa mobiililaitteilla helposti tulkittavissa ja luettavissa myös kirkkaassa päivänvalossa maasto-olosuhteissa.

 

Mitellolla kerätty lentotarkastushavaintotieto on joustavasti edelleen muokattavissa, esimerkiksi tapauksissa joissa tietoa on tarpeen siirtää muihin verkkotietojärjestelmiin.

 

Lisätietoja:

Polarmit Oy

Jukka Heikinheimo p. 044 3252323

jukka.heikinheimo [at] polarmit.fi

Ota yhteyttä »

 

GridJet Oy

Pekka Ristolainen p. 0400 221331

 

Klikkaa Mitellon helikopteritarkastusten havainnekuvia alta avataksesi ne uuteen ikkunaan.