Mitello® tehostaa sähkön etämittausta

Polarmitin kehittämä Mitello® on palvelu, joka auttaa sähköverkkoyhtiöitä etäluettavista sähkömittareista koostuvan järjestelmän suunnittelussa, käytössä ja kunnossapidossa. Mitello® tehostaa verkkoyhtiöiden toimintaa, säästää yhtiöiden kustannuksia ja parantaa niiden asiakkailleen tarjoamaa palvelua.

 

Mitello® on saavuttanut markkinoilla vankan aseman. Tällä hetkellä sitä käyttää jo toistakymmentä verkkoyhtiötä ja sen piirissä on yli puoli miljoonaa etäluettavaa mittaria. Palvelu esittää etämittausjärjestelmän havainnollisesti karttapohjalla hyödyntäen parasta mahdollista kartta-aineistoa. Mitello® kehittyy jatkuvasti ja siihen tulee uusia hyödyllisiä toiminnallisuuksia.

 

 

Palvelun ansiosta verkkoyhtiö voi

  • tarkkailla tehokkaasti etämittausjärjestelmänsä kommunikaation laatua
  • valita kuhunkin kohteeseen tarkoituksenmukaista teknologiaa edustavan etämittarin
  • havaita nopeasti huonosti toimivat tai kokonaan toimimattomat mittarit
  • tunnistaa jo ennakolta mahdolliset yhteysongelmat etämittareihin
  • ohjata kunnossapidon työnkulun optimaalisella tavalla

Mitello® on helppo ottaa käyttöön ja sen liittäminen esimerkiksi muihin mittaus-, asiakastieto- sekä verkkotietojärjestelmiin käy kätevästi. Integraatio mahdollistaa ainutlaatuisella tavalla niin verkkoyhtiön asiakkaan, verkon kuin etämittarin tietojen näkymisen kootusti yhdellä rivillä.

 

Palvelu toimii täysin www-pohjaisesti, joten palvelin- tai ohjelmistoasennuksia ei tarvita. Sitä voi käyttää myös mobiilisti esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla. Mitellon avulla etäjärjestelmän ja sen yksittäisten mittarien tilasta saa tiedot ajasta ja paikasta riippumatta.

 

 

LISÄTIEDOT: 

 

Jukka Heikinheimo

Toimitusjohtaja 
p. +358 (0)44 3252 323 
jukka.heikinheimo[at]polarmit.fi